El Centre d'Esports Manresa organitza a partir de demà el Torneig Elit Aleví, que reunirà vuit equips als camps del Congost, entre els quals destaca el FC Barcelona. Els diferents conjunts es divideixen en dos grups, i jugaran entre ells una lliga a una sola volta que determinarà la seva classificació per a la segona fase. En el grup A hi ha el CE Manresa A, el Barça, el CE Mercantil i el CF Damm, mentre que en el B hi ha la UE Cornellà, l'AEC Manlleu, el FC Sant Cugat i el CE Manresa B. Aquesta primera fase es disputarà a partir de les 9.45 hores, amb partits de 35 minuts a temps corregut, i en què els dos primers equips de cada grup passaran a les semifinals, mentre que els dos restants jugaran a fase de consolació.

El torneig es regirà segons les normes del reglament de futbol 11 de la Federació Catalana de Futbol, amb 3 punts per partit guanyat i 1 pels empats. Després de la fase de grups, es disputarà la de consolació (del 5è al 8è lloc), a partir de les 15.45 hores, amb els partits de 25 minuts. En canvi, els duels de semifinals, que s'iniciaran a les 16.20 seran de 35 minuts. En la gran final, que començarà a les 18.10, hi haurà dues parts de 20 minuts amb canvi de camp. Un cop finalitzada, està previst que l'entrega de premis sigui a les 19 hores.

El primer equip manresà s'estrenarà contra la Damm, posteriorment s'enfrontarà al Mercantil, i tancarà la fase de grups contra el FC Barcelona a les 12.45. L'equip B iniciarà el torneig contra el Sant Cugat, i tancarà la primera fase contra el Cornellà després d'haver jugat contra el Manlleu.