Els pilots manresans de l'Alioth van tenir una lluïda actuació en els campionats d'Espanya celebrats a Àger (la Noguera). Els més destacats van ser Xevi Bonet, Sergi Claret i David Villarta, en una competició amb 125 participants que tenir quatre dies vàlids de vol, amb les distàncies de 95, 75, 132 i 84 km en les respectives sortides.

Xevi Bonet estava en primer lloc fins que va arribar el darrer dia, en què es va veure obligat a aterrar i no va poder completar el recorregut. Finalment, va quedar en la sisena posició. Sergi Claret, de 22 anys i de la selecció júnior catalana, va ser molt regular i va acabar en vuitè lloc i segon de la categoria serial, la que engloba tots els parapents homologats menys els de l'alta competició. David Villarta, de 19 anys i també de la selecció júnior, tot i portar un parapent molt simple, va demostrar el potencial que té i va ser el 46è a la general i el 3r de la seva categoria.

Els altres manresans de l'Alioth van ser Xavier Berneda, el 58è; Jordi Massanés (67è); Miquel Villarta (76è) i Xavi Lira (80è).