La selecció alemanya de futbol es va situar líder del grup D de classificació per a l'Eurocopa després de derrotar la primera classificada fins ahir, Polònia, quan falten tres jornades per al final de la ronda. Els dos primers de cada grup aniran a França, a més del millor tercer. Els altres tercers classificats hauran de disputar una repesca.

A Frankfurt, Götze va fer dos dels tres gols del triomf alemany (3-1), després que Müller avancés el seu equip en el marcador. Lewandowski havia reduït la diferència a un 2-1 que no va servir de res. Tercera es va situar Irlanda després de golejar Gibraltar (0-4) amb dos gols de Robbie Keane, i aprofitar la derrota d'Escòcia al camp de Geòrgia (1-0) amb un gol de Kazaishvili.

En el grup F, Irlanda del Nord és la nova líder, amb un total de 16 punts, després de complir el tràmit, no tan fàcil, de vèncer al camp de les Illes Fèroe per 1-3. Els locals havien empatat el gol inicial de McAuley mitjançant Edmundsson, però aquest va ser expulsat, i novament McAuley i Lafferty van segellar el resultat. Els britànics es van aprofitar de l'empat a zero entre Hongria i Romania (0-0). Els magiars són tercers, amb 12 punts, i els romanesos, segons, amb 15. En l'intranscendent Grècia-Finlàndia, nou desastre dels hel·lens, que són últims. 0-1 amb gol del nòrdic Pohjanpalo.

Igualada a Copenhaguen

Finalment, al grup I, Albània va arrencar un importantíssim empat a zero a Copenhaguen i té els mateixos punts que el seu rival d'ahir, 11, però amb un partit menys, en la segona posició. En l'altre matx, intranscendent, Sèrbia va vèncer Armènia per 2-0 i va abandonar el darrer lloc.

Ahir també es va disputar un partit amistós, el que van jugar Portugal, que dilluns visitarà Albània, i França. Els gals van vèncer per 0-1 gràcies a un gran llançament de falta de Mathieu Valbuena.