El FC Barcelona va complir els pronòstics i va endur-se la victòria al torneig d'Elit aleví que es va disputar ahir al Nou Estadi del Congost sota l'organització del Centre d'Esports Manresa. El conjunt blau-grana va superar la Damm a la final per 4-2.

El torneig estava dividit en dos grups de quatre equips, passant els els dos primers de cadascun a les semifinals. Al grup A hi havia el CE Manresa A, FC Barcelona, CE Mercantil i CF Damm mentre que el B comptava amb la presència de l'AEC Manlleu, UE Cornellà, FC Sant Cugat i CE Manresa B. Del grup A Barça i Damm van classificar-se per les semifinals mentre que del B ho van fer AEC Manlleu i FC Sant Cugat. La penúltima ronda va enfrontar a Barça i Manlleu per una banda i Sant Cugat i Damm per l'altra. A la primera semifinal el Barça va tenir un duel bastant fàcil contra un Manlleu que va fer un gran torneig però que en el partit decisiu de les semifinals no va poder aturar als blau-grana i va perdre per un clar 4-0.

A l'altra semifinal la Damm va tenir un duel bastant més anivellat contra el sorprenent Sant Cugat tot i que al final el va acabar guanyat per 2-0. El partit pel tercer i el quart lloc va ser pel conjunt vallesà, que va superar als osonencs del Manlleu per 3-0.

La final va ser més anivellada del que es podia preveure ja que la Damm va plantar cara però el Barça va acabar imposant la seva major eficàcia golejadora.