Ni les sis baixes que presentava la selecció argentina del Tata Martino van fer que golegés a Bolívia per un contundentt 7-0. L'estrella del Barça Leo Messi només va jugar la segona meitat (va entrar al terreny de joc al minut 64 substituint Nico Gaitán) però en va tenir prou per marcar dos gols. El primer va arribar al minut 66 rematant amb el cap una bona i al minut 75 en culminar una clàssica acció individual. També li va donar la passada del 7-0 al davanter de l'Atlètic de Madrid Ángel Correa, que debutava amb la selecció.

A part del jove davanter matalasser, la selecció argentina presentava un equip amb moltes novetats on jugadors com el citat Messi, Mascherano, Banega o Di Maria eren a la banqueta. Noms pocs coneguts com Kravenitter, Milton Casco, Funes Mori o Emmanuel Mas van prendre el relleu a l'equip titular. El partit va ser un autèntic monòleg argentí contra una Bolívia que, com és tradicional, perd molta força quan juga lluny de l'alçada de la seva capital La Paz. El combinat andí va sortir amb la intenció de pressionar fort però una errada al minut 4 va suposar l'1-0 marcat per Lavezzi, que com Messi i Agüero, va marcar dos gols.

Una de les poques ocasions de gol boliviana va arribar al minut 26 quan un xut de Martins va ser aturat en dues ocasions per Sergio Romero. Al minut 32 el davanter del Manchester City Agüero va rebre una bona passada de Pereyra per marcar el 2-0. La connexió entre Agüero i Lavezzi, que ja va funcionar en l'1-0, va tornar a anar bé en l'acció del 3-0, quan el davanter del PSG va marcar. Al segon temps la tònica es va mantenir i Agüero marcava el 4-0 al minut 58 i tot seguit van arribar els dos gols de Leo Messi davant del delit dels aficionats de nord-americans. Correa va tancar la contundent golejada argentina.