La Salle Manresa, que enguany competirà a Primera Catalana, va debutar a la Copa Bages amb una contundent victòria davant un Súria que jugarà dues categories per sota, a Tercera, i que només va poder aguantar deu minuts davant els manresans.

El partit no va començar gaire bé pels dos equips, ja que van estar molt desencertats en el llançament exterior. Al final del primer quart dominaven els lasal·lians, però per només sis punts de marge (11-5).

En el segon quart, els jugadors dirigits per Joel Romeu van poder córrer, i d'aquesta manera van aconseguir moltes cistelles fàcils i van trencar definitivament el duel amb un parcial de 33-8, davant un Súria que no va poder fer res per aturar-los. A la mitja part de l'enfrontament el marcador reflectia un 44-13 pels manresans.