El Cornellà va ser el guanyador de la Nissan Cup, celebrada aquest el cap de setmana passat al Gimnàstic Parc, on hi havia equips de renom com el FC Barcelona o el Vila-real.

La final la va disputar el Cornellà amb el Sant Andreu, que va ser un partit molt disputat i amb ocasions per als dos equips, però el guanyador va ser qui va tenir més idees i així es va endur la copa després de vèncer 2-0.

D'altra banda, el partit pel tercer i el quart lloc, el van disputar el Gavà i la Damm. Aquest matx va ser molt igualat, i la part emocionant va arribar a la tanda de penals, després d'esgotar el temps reglamentari sense gols en el marcador. Quan s'havien fet 9 llançaments de cada equip i tots havien acabat a dins de la porteria, al desè, la Damm va fallar i va atorgar el tercer lloc al Gavà.

Pel que fa a l'amfitrió, el Gimnàstic va passar la primera fase, però va caure als quarts de final amb qui va acabar sent el campió, el Cornellà, després d'empatar a un i perdre a la tanda de penals.

Per altra banda, el Barça va caure eliminat als vuitens amb la Damm per la mínimai el Vila-real als quarts amb el Sant Andreu.