El manresà Xavier Serra, jugador del Club Natació Terrassa, va col·laborar amb un gol en la victòria de la selecció estatal davant Kazahstan (13-21), el segon triomf dels espanyols en el Campionat del Món sub-20. En principi el partit no havia de ser fàcil, però el combinat de Quim Colet va acabar imposant la seva major qualitat. Amb el triomf d'ahir, Espanya es va situar segona del grup D amb dos victòries, darrere d'Itàlia i amb les possibilitats d'aconseguir un creuament assequible en la fase final gairebé intactes.

Espanya no es va enfonsar després de la derrota del dia anterior davant els italians, i va frenar les ganes dels amfitrions i el seu públic a Almaty, molt entregats des de l'inici. Però els espanyols van agafar un bon coixí abans del descans (6-10), i van sentenciar a la represa amb un gran tercer quart, en el que van aconseguir un parcial de 4-7 que va ser definitiu.