La selecció espanyola es va refer de la derrota del dia anterior davant Sèrbia i va clavar una pallissa a Turquia en la segona jornada de l'Eurobàsquet, en un duel en el qual els homes de Sergio Scariolo van mostrar tot el seu potencial.

Els espanyols van fer un bon inici de partit i, liderats per la parella d'interiors dels Chicago Bulls, Pau Gasol i Nikola Mirotic, van acabar els deu primers minuts del matx amb sis punts de marge. En el segon període, Espanya va mostrar un gran nivell de joc i va trobar l'encert exterior (5 triples anotats en aquest quart). Aquest fet els va permetre obrir una gran escletxa en el marcador, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia un contundent 38-54.

En la segona meitat l'equip espanyol no es va relaxar i va clavar un parcial inicial de 0-10 per augmentar encara més la diferència. Al final del tercer quart el resultat era de 56-81, i ja estava tot decidit. Els deu darrers minuts del matx van ser totalment intranscendents, i Espanya es va endur un clar triomf i va traspassar els dubtes a Turquia. Avui els espanyols tindran jornada de descans, i demà a partir de les nou de la nit afrontaran el tercer partit de l'Eurobàsquet davant la selecció italiana.