El pilot italià Lorenzo Petrarca, de l'equip TMR La Bruixa d'Or, es va classificar dotzè en la prova de Moto3 corresponent al campionat mundial júnior que es va córrer al circuit d'Albacete.

Petrarca va tenir una actuació de gran mèrit i va estar lluitant amb el grup que es disputava la vuitena plaça i l'intercanvi de posicions va ser constant. Per la seva banda, el pilot Loris Cresson, que també és integrant del TMR, va exhibir la seva progressió prenent com una referència els seus entrenaments de divendres i dissabte, i va acabar en la dinovena posició. El belga, que ha d'acumular més quilòmetres i rodatge, va progressant.

Petrarca va manifestar que "no sortir bé m'ha penalitzat perquè és un circuit on es fa difícil avançar els rivals. Tot i això, el balanç final és positiu i em dóna moltes forces per poder afrontar el que ens queda de temporada". El cap d'equip, Luis Juárez, va declarar que "Petrarca ha patit perquè el seu ritme era bo però és un traçat que permet pocs avançaments. Cresson està en un procés d'adaptació".