Amb De Gea a la porteria com a principal novetat, la selecció estatal va fer un pas més cap a la seva classificació per a la fase final de l'Eurocopa. Els de Del Bosque es van imposar a la ventafocs del grup, Macedònia, per 0 a 1.

En una primera part discreta, malgrat la superioritat d'Espanya en la possessió de la pilota, no va tardar a arribar l'únic gol de l'enfrontament. Va ser un centre-xut cargolat de Mata que va sorprendre el porter local després de tocar al pal. Carvajal va xutar a la fusta al minut 41 .

A la represa i en el primer minut, Macedònia va tenir la seva possibilitat d'empatar per mitjà d'una falta llançada per Hasani que va estar a punt de sorprendre De Gea. Hasani va tornar a tenir una gran oportunitat al minut 59 després d'una indecisió de la defensa estatal. L'equip de Del Bosque es va mostrar en aquesta fase del partit excessivament relaxat. Al minut 70 va ser anul·lat un gol a Alcácer per un fora de joc inexistent.

Els perseguidors d'Espanya a la classificació, Eslovàquia i Ucraïna, van empatar (0 a 0). Els de Del Bosque en tindran prou amb un punt contra Luxemburg per assegurar-se un lloc a l'Eurocopa.