El Manresa RC, l'Anoia RC i l'RC Martorell van participar el cap de setmana passat en un torneig solidari organitzat pel club manresà per tal d'ajudar la família de l'Asier (el nen afectat per un tumor cerebral difús al tronc del cervell), que va acabar amb una recol·lecta de 557,5 euros per ajudar l'afectat. En l'aspecte esportiu, el triomf final va ser per al conjunt del Baix Llobregat.

El torneig va tenir un format de triangular, amb tres partits de vint minuts per part. En el primer enfrontament el Manresa va caure davant el Martorell per 10-12, després d'una gran remuntada (els manresans guanyaven per 10-0 al descans). Abans del segon matx l'Asier, protagonista de la jornada, va sortir al mig del camp a fer un xut. En aquest partit els bagencs van superar l'Igualada per 20-8. En l'últim duel, el Martorell va superar els anoiencs per 5-0 i es va proclamar campió del torneig.

Els aficionats van poder gaudir d'un bon espectacle esportiu i, sobretot, van poder ajudar la família de l'Asier, el que sens dubte era el més important d'aquest torneig solidari.