El solsoní Sancho Ayala es va imposar en la 15a edició de la cursa Ciutat de Cervera que es va celebrar el cap de setmana, en superar Hugo Figuera i Javier Cebrián. L'atleta dels Fondistes del Solsonès va ser el primer de passar per la meta amb un temps de 33 minuts i 47 segons, amb 15 segons d'avantatge respecte a Figuera, el seu principal perseguidor. Més enrere va quedar Cebrián, que va necessitar 35'26''.

En l'apartat femení el triomf va ser per a la lleidatana Meritxell Bonet, amb un temps de 40 minuts i 18 segons, seguida de Toni Hermoso, dels maratonians del Segre, amb 43'48''. La tercera a passar per la meta va ser Elisa Lladós, a quatre minuts de la primera classificada. La cursa de 5 quilòmetres la va guanyar Bashir But (16 minuts i 36 segons) en homes, mentre que en la categoria femenina la victòria va ser per a l'atleta Oliva Bellaubi (20'39'').