El manresà Xavier Serra va anotar dos gols en la victòria de la selecció espanyola sub-20 davant Canadà per 9-19. El jugador del Club Natació Terrassa va ser un dels més destacats en el partit d'ahir, i ara s'haurà d'enfrontar a Egipte en els vuitens de final del Campionat del Món sub-20 que s'esta celebrant a Kazakhstan. Espanya va finalitzar la fase de grups en la segona posició, només darrere d'Itàlia, l'única selecció que la va derrotar. Per la seva banda, els egipcis van finalitzar en la tercera posició del grup A. L'enfrontament serà avui a les 13 hores.

La selecció de Quim Colet no volia ensurts en la darrera jornada de la fase de grups a Almaty, i tot i conèixer la seva superioritat en el joc (i més amb els resultats vistos fins aleshores per part dels dos equips), va sortir sense contemplacions al partit, conscient de la importància del triomf de cara a l'encreuament dels vuitens de final. El contundent 1-4 inicial es va repetir en el segon quart, per deixar sentenciat el matx al descans (2-8). A la represa els canadencs van millorar en l'aspecte ofensiu, però en defensa no van ser capaços de frenar l'embranzida espanyola (3-5 de parcial per un 5-13 quan faltava un quart per al final).