Després d'un intens cap de setmana, amb doble jornada a Banyoles i Santa Susanna, ha finalitzat el circuit català i la Federació Catalana de Triatló ha fet públics els resultats per clubs i individual.

A la lliga de Primera Divisió, el Fasttriathlon ha aconseguit una nova victòria; pel que fa als equips de casa nostra, el CERR Igualada ha acabat onzè mentre el CA Igualada Triatló i el Cube Manresa han aconseguit mantenir la categoria, en finalitzar en els llocs 17 i 18, respectivament, entre 22 equips. Unes posicions molt disputades fins al final per eludir el descens, tenint en compte que baixaven les quatre darreres formacions a Segona Divisió. El millor equip classificat de la Catalunya Central a Primera Divisió ha estat el CERR Igualada, onzè.

A Segona Divisió, novena plaça per al CN Sallent, desena per a l'Eix de Navàs i dissetena del CN Minorisa. En categoria femenina, amb una categoria única, també triomf del Fasttriathlon; l'Eix de Navàs va ocupar el lloc 22, el Cube el 23, el CA Igualada Triatló el 26 i el CERR Igualada el 30.

A títol individual, primer lloc absolut del rànquing de triatló per Amand Redondo (Cube), que també s'ha imposat en el circuit català de veterans1. Altres classificacions, en cadets, 2n Pau Noguera (Eix de Navàs) i 6è Èlia Ibarra (CA Igualada Triatló); en júniors, 7è Roger Camprubí (CT Berga); en sèniors, 6è Jordi Corominas (CERR Igualada) i 8è Fabian Brito (Cube); en veterà1, 1r Amand Redondo (Cube); en veterà 2, 6è Isidre Guitart (CN Minorisa) i 2a Mercè Magem (CN Reus); i en veterà 3, 5è Antonio Pareja (T. Olesa), 9è Josep Lluís Franch (T. Olesa) i 10è Vicenç Clotet (CN Minorisa).

Torres, segon a Xerta

Tres components del CN Igualada/Best, Albert Torres, Òscar Galán i Daniel Sánchez van participar en el triatló de muntanya de Xerta (500 m de natació a l'Ebre, 15 de BTT i 4 km de cursa a peu). Albert Torres, que venia de competir als Mundials de BTT, va ser segon de la general i primer veterà 1 amb 47' 46''; Daniel Sánchez va ser 37è amb 1h 03' 43'' i Òscar Galán fou 50è amb 1h 06' 40''.