Si fa unes setmanes va iniciar les seves activitats la Toni Elías School, adreçada a joves pilots, el campió del món de Moto2 del 2010 posa en marxa ara el seu propi equip, el Toni Elías Racing. Hi tindrà com a pilot Xavi Artigas, de 12 anys i fill de Corbera, que competirà en el campionat estatal de Moto4.

Elías té el suport del RACC per engegar un projecte en el qual hi ha força esperances atès el talent de Xavi Artigas, qui, en la seva primera temporada d'àmbit estatal, ja ha aconseguit un triomf. El seu debut amb els nous colors del Toni Elías Racing es farà aquest cap de setmana en la prova del campionat estatal que tindrà lloc al circuit de Xest. La seva segona prova junts serà el proper 18 d'octubre, a Navarra.

Elías diu que "estem molt il·lusionats. El RACC ens està donant un suport magnífic, primer amb la Toni Elías School i ara amb el nostres equip de competició. És un pas lògic, primer posar eines en la recerca de nous talents, i més tard poder portar-los a competir, amb les màximes condicions".

Elías explica que "nosaltres fem el nostre paper, guiar-los bé en la seva carrera esportiva.Amb Xavi Artigas esperem aconseguir aviat els fruits de tanta dedicació. Ell és un pilot que té molt talent i ens en sentim molt orgullosos. Per tant, espero que en breu puguem, tots junts, celebrar alegries".