La 27a edició de la Copa Bages posarà el seu punt final aquest cap de setmana, i ho farà amb diversos fronts oberts. Per una banda, el Cerberus Artés i La Salle Manresa s'enfrontaran avui a les 19.45 h, i qui guanyi aquest partit obtindrà el bitllet per a la gran final de la competició davant el Berga, en un duel que es posarà en marxa demà a les 17.45 hores. En acabar aquest partit, a les 19.30 h, La Llosa Artés jugarà contra el Vic, en un partit amistós que ajudarà els artesencs a preparar una nova temporada a Copa Catalunya.

D'altra banda, aquest matí s'iniciarà el torneig femení, que constarà d'un triangular entre el Petro Pintó Asfe B, l'Artés i el Sant Nicolau B. El primer partit serà el derbi bagenc, avui a les 12.15 hores. Demà ja entrarà en escena l'equip sabadellenc, que s'enfrontarà a les artesenques (10 h) i a les fruitosenques (16 h).

Finalment, els primers equips de l'Asfe i el Sant Nicolau disputaran, avui a partir de les 18 hores, un duel amistós que serà una primera pedra de toc per a les bagenques per veure el seu nivell de joc davant un rival que, com l'Asfe, també jugarà enguany a Copa Catalunya.