Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) ha imposat la seva estratègia en un Gran Premi de San Marino de MotoGP que ha resultat molt complicat per l'aparició de la pluja al circuit " Marco Simoncelli "de Misano Adriàtic i els dos canvis de motos que han hagut de fer els pilots.

Márquez ha aconseguit la seva primera victòria al circuit italià, un dels que li quedava al costat del japonès de Motegi i l'australià de Phillip Island en la categoria de MotoGP, i la quarta de la temporada, que el situa a 63 punts del líder del campionat, Valentino Rossi, que per primera vegada en la temporada ha conclòs fora del podi en ser cinquè.

Rossi (Yamaha YZR M 1) ha sapigut aguantar la pressió d'una situació que s'ha posat molt complicada en alguns moments per arrencar una cinquena posició com el seu millor resultat, si bé el mateix li permet augmentar el seu avantatge en el campionat de 12 a 23 punts en rodar per terra el seu més directe rival, l'espanyol Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1), qui ha caigut poc després de realitzar el segon canvi de moto.

Dani Pedrosa ha acabat en la novena plaça, just per davant d'Aleix Espargaró (Suzuki GSX-RR) i Maverick Viñales (Suzuki GSX-RR) que ha estat catorzè.

El francès Johann Zarco suma el seu tercer triomf consecutiu i sisè de l'any

El francès Johann Zarco (Kalex) ha sumat la seva tercera victòria consecutiva, i la sisena de la temporada, en imposar-se amb autoritat al Gran Premi de San Marino de Moto2 que s'ha disputat aquest diumenge al circuit "Marco Simoncelli" de Misano Adriàtic.

Zarco s'ha vist beneficiat per la caiguda que han protagonitzat el suís Dominique Aegerter (Kalex) i l'espanyol Alex Rins (Kalex) quan es barallaven pel liderat de la carrera a la sisena volta.

Al costat de Zarco han acabat al podi Esteve "Tito" Rabat (Estrella Galicia 0'0 Kalex) i el japonès Takaaki Nakagami (Kalex).

L'italià Enea Bastianini aconsegueix la seva primera victòria en grans premis

L'italià Enea Bastianini (Honda) ha aconseguit la seva primera victòria en grans premis en imposar-se per tot just 37 mil·lèsimes de segon al seu rival més directe al Gran Premi de San Marino de Moto3, que avui, diumenge, s'ha disputat al circuit "Marco Simoncelli" de Misano Adriàtic.

Bastianini s'ha imposat al portuguès Miguel Oliveira (KTM) i l'italià Niccolo Antonelli (Honda), que l'han acompanyat al podi, després d'aconseguir el millor temps d'entrenaments i aconseguir vuit podis en els trenta grans premis que ha disputat fins a la data el jove pilot transalpí, de 17 anys.