Amb la participació d'algunes de les millors escoles de futbol catalanes, el CE Manresa ha organitzant en dues jornades la tercera edició del Torneig Elit de futbol base en les categories infantil, cadet i juvenil, aquesta com a novetat, i tenint en compte que els alevins ja van competir el cap de setmana passat, igualment al Nou Estadi del Congost.

Entre els infantils, un bon Sant Cugat va superar el Sabadell en la final per 2 a 0; a la seva semifinal, va haver d'esperar a la tanda de penals per superar el CE Manresa (2-2); el Sabadell va vèncer per la mínima 1 a 0 als seus veïns del Mercantil. En cadets, destacada final dels dos respectius primers classificats de cada grup, el Lleida i el Gimnàstic de Tarragona. Els lleidatans van ser més efectius i van vèncer 2 a 0; en aquesta categoria i a darrera hora, el FC Barcelona va excusar la seva presència i va ser substituït pel Badalona.

Ahir, en el quadrangular juvenil, la Damm va guanyar per un mínim 2 a 1 al Rubí a la final. Aquests dos conjunts van eliminar a semifinals el Mercantil (1-0) i al CE Manresa (0-2), respectivament.