David Martínez, atleta bagenc de l'Avinent CA Manresa, va ser ahir el brillant guanyador en la Cursa de la Mercè de Barcelona, que va arribar a la seva 37a edició.

El manresà es va imposar amb un temps de 30'50'' en dura lluita pel triomf amb l'atleta d'origen magribí establert a Catalunya Driss Lakhouaja (CA Montornès), que va ser segon amb 31'01". El tercer graó del podi va ser per a Khalid Merroun (AA Catalunya), amb 31'22".

Martínez va lluitar davant d'un nombrós grup d'atletes magribins de nivell que van mirar d'endurir el ritme des de l'inici. Però va saber aguantar i el canvi sec el va fer en el tram final per deixar enrere Lakhouaja. Cal destacar també la cinquena posició absoluta que va assolir, en la categoria femenina, Aniria Mata, barcelonina del CAM, amb 40'14''. Gerard Olivares va ser el 27è amb un temps de 35'03''.

Altres resultats van ser: Màrius Terré 37.37, David Cervelló 44.19, Joan Lleonart 48.59 i Judit Lleo-nart 55.01.