La renovació del porter espanyol de David de Gea amb el Manchester United inclou una clàusula de rescissió de 40 milions d'euros, segons desvetlla el diari anglès 'The Sun'. El porter internacional, que acabava el seu compromís amb l'entitat d'Old Trafford el proper 30 de juny de 2016, va acceptar ampliar la seva vinculació fins al juny del 2016, va acceptar ampliar la vinculació del 2019 després de frustrar-se el seu traspàs al Madrid.

La publicació informa que De Gea va demanar la inclusió de la rescissió que que fixés un preu davant d'una eventual opció de sortida del club anglès. Així el nou contracte estableix que el porter espanyol pot abandonar el Manchester United per quaranta milions d'euros en lloc dels seixanta que tenia amb el contracte anterior.

És a dir, el compromís de renovació té com a contrapartida una rebaixa de la clàusula del diari anglès. En la vigília del partit el tècnic holandès del Manchester Louis Van Gaal mostrava la seva satisfacció per la renovació del porter espanyol. "De Gea va fer una important contribució al nostre rendiment la temporada passada y va ser el millor jugador del club les dues darreres temporades".

El tècnic neerlandès, malgrat tot també va reconèixer que si el Madrid hagués tramitat la documentació a temps, el porter ara seria jugador del Reial Madrid. "Si el Madrid hagués pagat i hagués fet arribar la documentació temps ara segurament estaria allí perquè un juga allà on vol". Un cop es va fer oficial la renovació el porter madrileny va expressar la seva satisfacció "per començar un nou capítol" en la seva carrera al United, on va arribar l'any 2011 procedent de l'Atlètic de Madrid.