El Girona no acaba de trobar el seu lloc a la lliga Adelante i només va poder sumar un punt contra l'Osca, un equip que s'estrena a la categoria en empatar 0-0. L'equip que entrena Pablo Machín va tenir prou ocasions per endur-se la victòria, sobretot a la primera meitat.

Jaime Mata, amb un bon remat de cap al minut 15 aturat per Franco i el mateix Mata sis minuts després, van tenir el gol a les seves botes. Els locals seguien col·leccionant ocasions de gol. Felipe es quedava sol davant Franco al minut 32 però el porter va rebutjar la pilota. Álamo i altre cop Mata també van tenir el gol a tocar però Leo Franco va evitar el gol.

Un penal transformat per Jona al minut 38 de la primera meitat va condemnar el Llagostera a perdre al camp de l'Albacete. La primera meitat va ser de domini manxec i Santi Jara va estar a punt de marcar amb un servei directe de córner. A la segona meitat el central gironí Aimar va fregar l'empat però el seu xut va sortir fora.