L'Eibar va perdre el liderat després d'empatar ahir al camp del Màlaga (0-0), mentre que el Celta es va deixar remuntar un 3-1 davant Las Palmas i va acabar empatant a casa (3-3) contra un equip amb deu homes. L'equip basc continua sense conèixer la derrota en aquesta lliga, mentre que els malaguenys encara no han marcat cap gol en aquesta lliga. A Balaídos les coses van començar bé pel Celta, que es va avançar al minut 13 amb un gol de penal d'Orellana, en una jugada en la qual el porter de Las Palmas, Javi Varas, va acabar expulsat. Wass va fer el segon cinc minuts després i semblava que trencava el partit però Araujo va reduir les diferències. A la represa Nolito va situar el 3-1, però de nou Araujo va retallar el marcador, fins que al minut 74 Simon va situar el 3-3 definitiu en el marcador.

Millor li van anar les coses al Vila-real i l'Athletic Club, que van sumar tres punts importants. Els grocs es van imposar al Granada a domicili (1-3). Els andalusos van aguantar tancats al darrere tota la primera meitat, però a la represa el Vila-real va trencar el matx amb tres minuts, quan Trigueros i Bakambu van marcar. Fran Rico va aconseguir retallar les diferències, però García va sentenciar en el temps afegit. A Bilbao, l'Athletic va golejar el Getafe per 3-1 gràcies a un doblet d'Aduriz i a un gol de Raúl García. Pels madrilenys, que es troben en el darrer lloc de la classificació amb tres derrotes, va marcar Velázquez. Avui es juga el Rayo Vallecano-Deportivo a les 20:30 hores.