La matinal atlètica del 27è Cros de l'Ametlla va tornar a ser un cop més una festa per als 266 corredors que ahir van finalitzar els 10 km de la prova. El vencedor final va ser el marroquí Radouane Nour, atleta del Canovelles, que va marcar un registre de 34'39''. Va treure poc més de 20 segons a Bilal Ziadi, mentre que en tercera posició entrava un Benito Ojeda habitual de la prova de l'Ametlla de Merola de la qual ha estat vencedor diverses vegades. En el lloc 40è, amb un registre de 42'06'', va entrar Reyes Estévez, un dels mites dels 1.500 que hi va ser pel plaer de córrer, sense aspirar a les primeres posicions.

El triomf en dones va ser per a la campiona catalana dels 10 km, Míriam Ortiz (39'35''), mentre que la segona plaça era de l'artesenca Carme Tort (40'55''). Poc abans de la cursa gran es van fer les infantils. En la d'1,2 km en nens va vèncer Arnau Pujol i Laura Torrente ho va fer en nenes. En la de 4 km, primer lloc masculí de Marc Riu i entre les noies la primera classificada va ser Carla Esclusa.