El Moritz Vendrell es va proclamar ahir campió de la Lliga Catalana d'Hoquei Patins en superar el Barça Lassa per un ajustat 8-9 en la final que es va disputar a Sant Sadurní d'Anoia. El partit pel títol va ser trepidant i molt ajustat, amb la igualtat com a tònica dominant durant tot l'enfrontament: els dos equips van arribar empatats al final del temps reglamentari i a la pròrroga, i el títol es va decidir en la tanda de faltes directes a favor dels del Baix Penedès.

Els blaugrana, que defensaven el títol, van sortir millor sobre el parquet i van aconseguir els primers avantatges en el marcador, però els de Ricard Muñoz van reaccionar amb força i amb tres minuts van capgirar el resultat (4-2). El Barça va sobreviure gràcies a Eloi Mitjans, autor de quatre gols en els instants decisius que van servir per forçar la pròrroga i la tanda de faltes directes. El Vendrell, més precís, es va emportar la victòria final. Aquest partit va estar marcat pel cansament dels dos equips, i es que la final es va jugar només 12 hores després de les semifinals.