El resultat que més va trencar el guió, ahir en els vuitens de final de l'Eurobasket, va ser la derrota de la selecció de Croàcia amb Txèquia. I encara més per la contundència, un 59-80 que no va deixar dubtes de qui mereixia classificant-se per a la següent ronda. Ante Tomic es va quedar a zero i el base blaugrana dels txecs, Satoransky, va els seus cap a la victòria amb 10 punts, ben ajudat per Jelinek (13).

La selecció de Sèrbia, que està sent una de les grans sensacions del torneig, es va desfer per 94-81 de Finlàndia amb 27 punts que va convertir Raduljica, amb una bona col·laboració de Bjelica (19). Per als finlandesos, el millor va ser Salin que va anotar 26 punts. Els serbis se les hauran ara amb Txèquia.

Tampoc no va fallat Itàlia, una de les seleccions que va derrotar Espanya en la primera fase. Ahir els italians van apallissar per un clar 82-52 l'equip d'Israel que mai no va tenir possibilitats en un partit trencat molt aviat i decidit amb un tercer quart que va tenir un 28-9 de parcial. Gentile va ser, convertint 29 punts, el jugador més inspirat dels transalpins que a quarts se les hauran amb Lituània que va patir per derrotar Georgia. Els 34 punts de Maciulis van decantar un matx renyit. Demà, Espanya jugarà els quarts contra Grècia (18,30 h)