La Salle Manresa, que enguany competirà a Primera Catalana, es va endur el seu segon títol de la Copa Bages (l'anterior l'havia aconseguit en la primera edició de la competició, l'any 1989) en vèncer el Berga, de Segona, en un matx en el qual els berguedans van plantar cara fins al final.

En els primers deu minuts del partit hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, ja que cap de les dues va aconseguir obrir forat en un marcador que al final del quart inicial reflectia un 18-23. En el segon període, els homes dirigits per Joel Romeu van aconseguir ampliar la diferència fins als 11 punts que hi havia a la mitja part de l'enfrontament (28-39).

En la segona meitat els berguedans, que van estar liderats per Yuste i Berenguer (que van anotar 23 i 20 punts respectivament), no només van aguantar els atacs lasalians per tal de trencar el partit, sinó que van pode reduir diferències fins al 49-56 del final del tercer parcial. Això va fer que la gran final s'hagués de decidir en els darrers deu minuts, i en aquests els bagencs, amb grans actuacions de Sobrevias (16 punts) i Deix (27), van demostrar la seva categoria i van aguantar la diferència per endur-se el partit i el seu segon títol de la Copa Bages.