L'Aqua Igualada femení va sumar els tres primers punts a la Copa Penedès superant l'Sfèric de Terrassa per 2 a 0. Aquest resultat positiu va arribar després de la derrota per 4 a 0 amb el Voltregà.

Davant les egarenques, l'actuació de les dues porteres igualadins, Mònica Ferrer i Laia Navarrete, va ser brillant, i van ser decisives per al triomf final. La primera part va ser molt oberta, amb un joc ràpid i intens i ocasions en les dues porteries.

A la represa, el domini de les locals va anar guanyant terreny, gràcies també al desgast de les egarenques, que només tenien un canvi a la banqueta. Al minut 9, la xilena de l'Sfèric Panxa Puertas era exclosa dos minuts per protestar. El power play corresponent, l'aprofitava Raquel Bernadas per fer pujar el primer gol en el marcador (1-0). El conjunt de Terrassa no abaixava els braços, però quan faltaven sis minuts per al final, un potent xut de Laura Salvador era desviat per Meri Martínez, un acció que va descol·locar la portera visitant, en el que significava el 2 a 0 final. La darrera ocasió la van tenir les egarenques amb un xut al pal. El proper partit, el 26 de setembre a Mataró.