Tres membres del CNI/Best/Pallarès/Tomàs Bellès, Santi Estebanell, Albert Torres i Benet Martínez, van disputar, formant part de l'equip dels Mossos d'Esquadra, el Campionat del Món de policies en la modalitat de BTT.

A la localitat valenciana de Vilafamés, Santi Estebanell defensava el títol de campió del món en la categoria de 45-49 anys però, tot i arribar en un gran moment de forma, tant física com mental, la dissort li va fer una mala passada i quan lluitava per les places de podi se li va trencar el seient. Benet Martínez va anar de menys a més per acabar onzè en la categoria de 30-34 anys. I Albert Torres, en 40-44 anys, va tenir un mal començament però es va refer per acabar en un meritori cinquè lloc.

Albert Torres venia de guanyar el Triatló de Pineda, al terme de Vilaseca-Salou. A la prova, amb 700 metres de natació, 12 km de BTT i 4 km de cursa a peu, Torres, després de perdre les primeres posicions en el tram d'aigua, va remuntar en els metres finals i va arribar a la platja entre els cinc primers classificats.