Aquest proper cap de setmana es farà la inauguració, a l'indret dels Cellers de la Figuerola (Castellnou de Bages), del camp de tir amb arc de recorregut de bosc a càrrec del club Arc Zen del Bages, amb la seu social a Santpedor.

La finca on s'ubica el camp és de 16 hectàrees, a 350 metres del nucli de Castellnou, on hi ha l'església i l'ajuntament. S'hi farà la competició de tir amb arc de bosc en les modalitats de 3D/2D i està previst que tingui 24/28 dianes en forma d'animals de mida natural, homologades per les federacions, que s'aniran distribuint pel traçat de 2 quilòmetres. El respecte que hi ha a tot l'entorni i el medi és una norma d'aquesta mena de tir amb arc ja que les zones es mantenen més netes de massa forestal del tipus baix pel pas de persones, i es redueix així el risc d'incendi.

Pel que fa al programa que hi ha previst d'activitats, el dissabte es farà jornada de portes obertes, i les tirades d'iniciació per a totes les edats, de 10 a 12 del matí. Hi ha els indicadors tres-cents metres abans d'arribar a l'ajuntament del poble de Castellnou de Bages.

El diumenge hi haurà la tirada d'inauguració del circuit de 3D, i de 24 dianes. Serà per als arquers federats i el preu de la tirada per a cada participant serà de 16 euros, que inclou esmorzar més tirada. Al final es procedirà al lliurament de trofeus entre els participants en la competició.