El Ral·li Open d'Avià es va córrer el darrer cap de setmana reprenent el calendari de competicions. Era una prova puntuable per a la Copa Catalunya de Ral·lis d'Asfalt, l'Open Catalunya i el Trofeu Júnior de Ral·liesprints. Els organitzadors, els Amics del Motor d'Avià, van fer un recorregut amb set especials, amb dues passades pel Gall i per Coforb i tres per Cal Rosal.

Albert Orriols i Manel Muñoz, amb un Porsche 911 GT3m eren els favorits a la victòria. La parella va començar liderant però tenien una sortida de carretera al segon pas per Coforb que els obligava a abandonar. A partir de llavors, els líders passava a ser el Mitsubishi EVO IX de Miquel Marsol i Llorenç Martín, que s'apuntaven l'escratx a la sisena especial i en la darrera només van haver d'administrar el marge sobre els perseguidors.

Jordi Costa, amb Manel Paredes de copilot, van dur el Renault 5 GT Turbo fins a la segona posició final, després de ser els més ràpids en la darrera especial, tercera passada per Cal Rosal. El podi el van completar Sergi Sauquet i Franc Olivé, amb un Renault Clio 16v, que van fer un ral·li molt regular.

En l'Open Catalunya vàlid per als ral·liesprints d'asfalt, el triomf va ser d'Aleix Vila i Jaume Poch, al volant d'un Peugeot 206. Pel que fa al català de regularitat, primer lloc de Jordi Gelabert (Porshe 911) en la modalitat Sport.