Josep Garcia va assolir un brillant tercer lloc amb la selecció estatal en els Sis Dies (ISDE) celebrats la setmana passada a Eslovàquia, el considerat mundial de l'enduro internacional. El pilot de Súria hi va participar amb molta il·lusió i va aconseguir un gran resultats fent equip al costat del pilot urgellenc Jaume Betriu, de Víctor Guerrero, Cristóbal Guerrero, Jonathan Barragán i Lorenzo Santolino.

El primer dia de la cursa, els integrants de l'equip espanyol van situar-se ja entre els millors en la classificació, en el quart lloc. Va ser el quart dia quan es va pujar a la tercera posició, darrere equips del potencial de França i Austràlia, defensant el lloc de podi davant de la pressió de l'equip italià.

Josep Garcia va contribuir amb grans resultats al que era la bona posició de l'equip, acabant en cada jornada entre els cinc primers en la classificació individual dins de la categoria d'Enduro-1. El quart dia, el pilot d'Husqvarna va tenir una forta caiguda en un llarguíssim tram. Es va donar un cop a la mà dreta i va patir una fractura, la del cinquè metacarpià. Tot i així, Josep Garcia va poder acabar l'etapa i va disputar encara els dos dies més de cursa que mancaven. Va mostrar el seu coratge, tot finalitzant vuitè en la classificació individual de l'Enduro-1.