L'equip de MotoGP Team Forward Racing ha anunciat oficialment aquest dimecres el fitxatge del pilot manresà Toni Elías, el qual retornarà a la màxima competició del motociclisme mundial per prendre part en les darreres cinc curses del calendari.

Elías, que actualment està centrat en la seva escola de pilotatge i amb un equip de l'estatal de Moto4 amb el jove Xavi Artigas (va debutar diumenge a València), pilotarà una de les Yamaha del TeamFoward, substituint l'italià Claudio Corti. La seva primera aparició serà al Gran Premi d'Aragó, al circuit de Motorland.

Cal recordar que els plans de Toni Elías per a aquesta temporada es van frustrar pels problemes del JB Racing i va quedar fora del mundial de superbikes des de l'inici del campionat. A banda de participar en les 8 Hores de Suzuka, recentment, Toni Elías va viatjar als Estats Units, al Gran Premi d'Indianapolis, en el lloc del lesionat Karel Abraham, i va finalitzar en el lloc 22. Anteriorment també havia rellevat Hiroshi Aotama a Assen i Sachsenrig.