La cursa transcorre per corriols a l´entorn de Montserrat, inclou dos circuits i també incorpora una caminada de sis quilòmetres adreçada al públic familiar amb ganes de muntanya

Castellbell i el Vilar celebra aquest diumenge la cinquena edició de la Transenyera. La cursa de muntanya manté el seu perfil tècnic, compta amb prop de 200 inscrits i transcorre pels corriols del parc natural de Montserrat amb dos recorreguts de 14 i 22 km respectivament. Enguany la prova s´ha desplaçat uns dies del calendari habitual i coincideix amb altres curses, però els organitzadors confien a augmentar el nombre d´inscrits en aquests darrers dies.

Inici i final

Aquest any la Transenyera tindrà com a principal novetat el punt de sortida i arribada al pavelló poliesportiu. La prova també inclourà una caminada de prop de sis quilòmetres, curta però intensa. Les vistes a Montserrat converteixen la Transenyera en una cursa de muntanya única.

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.transenyera.cat fins aquest divendres i diumenge al matí s´obriran les darreres inscripcions. La recollida de dorsals serà de les 7 del matí a dos quarts de 9, mentre que la sortida serà a les 9 del matí. La prova és organitzada des del col·lectiu Les Guineus amb el suport de l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar. A la pàgina web www.tansenyera.cat trobareu tota la informació de la cursa.