Els patinadors del CP Solsonès fan un bon paper a la final d'iniciació

17.09.2015 | 00:00
Els esportistes del CP Solsonès que van ser a la competició de Tremp

Sis van ser els patinadors del CP Solsonès que van participar en la final d'iniciació celebrada a Tremp. Només hi prenien part la selecció dels millors patinadors inscrits a la delegació de Lleida. I pel que fa al club solsoní, hi van ser Anastasia Fabián, Ares Capdevila, la Gemma Torrent, Júlia Bin Melsió, Andreu González i Judit Merino.
Tots ells van resoldre el seu bon programa lliure, tot interpretant la música i la coreografia, i resolent la dificultat de manera plenament satisfactòra. Anastasia Fabián, en el certificat C, va tancar una gran temporada amb el brillant colofó de la posada en escena.
En certificat B, Ares Capdevila va patinar amb una gran seguretat i velocitat, en elements obligatoris i en els lliures. Va aconseguir així una puntuació alta i un molt bon resultat. Tot seguit, en certificat A, Gemma Torrent va poder executar un treball molt digne, i d'una gran dificultat. La posada a pista i la seva desimboltura en els moviments va destacar molt en la seva resolució del programa. Va obtenir també una puntuació alta al final de la seva actuació. I, finalment, en el certificat de debutants, Júlia Bin Melsió, Andreu González i Judit Merin van poder reblar la que ha estat una magnífica temporada, amb uns programes bons. De gran qualitat i nivell en el seu patinar, tots tres van exposar el seu treball en un excel·lent disc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema