El Súria organitza el Torneig Vila de Súria de futbol 7, en les categories aleví (diumenge) i benjamí (dissabte), en els dos casos, de les 9 del matí a les 2 del migdia. La competició tindrà la participació de 20 equips (10 per categoria). En la categoria benjamí hi participaran el Súria, Navarcles, Moià, Salle Manresa, Castellgalí, Balsareny, Artés, Callús, Joan XXIII i Cardona. I en categoria aleví, el Súria A i B, La Salle Manresa, Joanenc, Joan XXIII, Moià, Cardona, Castellgalí, Callús B i Navarcles.

Aprofitant la massiva presència de nens i nenes, el club surienc fomentarà l'esmorzar saludable.

La iniciativa té la col·laboració de Prevencontrol, consultoria que opera en l'àmbit estatal, dins del sector de la seguretat i salut laboral, i que té una important presència en les empreses del Bages, el Berguedà i la Cerdanya. Amb el lema de "CE Súria i Prevencontrol apostem per un esmorzar saludable. Hi guanyes segur", cada participant, rebrà un refrigeri, format per diferents aliments que haurien d'estar presents en el seu esmorzar.

El president del Súria, Carlos Javier Arnaldo, confia que el torneig tingui una acollida positiva: "ens permet no només engrescar la vida esportiva de la vila, sinó també fomentar uns hàbits saludables amb la pràctica de l'esport. Cal agrair els esforços de totes les persones i entitats que col·laboren".