El Girona va sumar la segona victòria en camp contrari després de remuntar un 1-0 al camp de l'Oviedo i va acabar guanyant per 1-2. El partit va ser un anar i venir constant a totes dues porteries amb bones ocasions per tots dos equips. Borja Valle va marcar l'1-0 al minut 28 en rematar amb el cap un servei de córner. Tot seguit el jugador es va lesionar. Abans del descans Granell empatava de penal. A la segona meitat Mata marcava l'1-2. L'Oviedo va poder empatar amb un xut al pal de Bedia, però Coris també va poder sentenciar pels gironins.

Qui es manté en mala dinàmica és el Llagostera, que ahir va perdre 0-2 davant d'un Tenerife també necessitat. Els gols de l'equip tinerfeny els va marcar Suso Santana a la segona meitat.