El Manresa FS va tornar d'Eivissa amb la segona derrota després de la patida en la jornada inaugural contra el Barceloneta. El conjunt balear, que tornava a la categoria després d'una temporada d'absència, sempre va portar el lideratge en el marcador i es va acabar imposant gràcies a un gol de Pedro Salas a cinc minut pel final del matx.

Els de Santa Eulària van tenir un inici prometedor amb una forta pressió que va sorprendre als manresans. Només començar el partit Aitor marcava l'1-0 però Fernández empatava poc després. L'empenta local no disminuïa i Addil s'havia d'esforçar al màxim per evitar els atacs locals. El 2-1 no va arribar fins al minut 12 marcat per Julen. Abans Rosselló havia fallat quatre ocasions molt clares.

El Manresa, però, mai va perdre els papers i Fernández empatava altre cop quan faltaven tres minuts per acabar la primera meitat. Mig minut després, Aitor marcava el 3-2, resultat amb el que es va arribar al descans. Només començar la segona meitat Josan empatava en una greu errada de Juanan però tot seguit Aitor tornava a marcar.

Durant alguns minuts el conjunt local va notar el cansament i semblava que els manresans podrien guanyar, però no van saber aprofitar les bones ocasions de gol que van tenir. A cinc minuts pel final, amb el resultat de 5-5, Salas va marcar el 6-5 definitiu.