El Catalana Occident Manresa cadet va plantar cara però no es va poder endur la victòria davant el Barça, que va visitar el pavelló manresà. D'aquesta manera, els bagencs sumen la primera derrota del curs.

En el primer quart del partit hi va haver una igualtat màxima entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles. D'aquesta manera es va arribar al final dels deu minuts inicials amb un resultat de 16-18. En l'inici del segon parcial la tònica va ser la mateixa, però a partir del minut 14 els blaugranes van clavar un parcial de 0-9 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de marge (30-35).

A la represa, els homes visitants van aprofitar la seva superioritat interior per treure faltes i anar a la línia de tirs lliures, i d'aquesta manera van agafar una diferència de nou punts, que es va reduir a sis al final del tercer quart (43-49). En els darrers deu minuts del duel, els jugadors manresans van intentar capgirar el marcador de totes les formes possibles, però els visitants es van mantenir sòlids i es van endur una nova victòria. En la propera jornada, els bagencs visitaran un altre dels conjunts potents del grup, l'Hospitalet. El duel es posarà en marxa el proper dissabte a partir de les 16 hores.