TENEA ESPARREGUERA/SITGES

?TENEA ESPARREGUERA.

Gerard Català 4, Francesc Riera 2, Marc Jorba 8, Alberto Quirán, Ignasi Expósito 12, Rubén Romero 4, Dani Fontanals 13, Sergi Fluvià 4, Pau Campaña 15, Martí Sellarès 5 i Carlos Escriche. ?àrbitres:Armando Osorio Sánchez i Kílian Martínez Butxaca. ?parcials:16-15, 38-25, 53-46, 67-65.

Emocionant partit el que es va poder veure al pavelló Ramon Marti entre el Tenea Club Bàsquet Esparreguera i el Bàsquet Sitges, a la primera jornada de la nova temporada de la Copa Catalunya. El partit va arrencar amb una gran igualtat entre els dos equips i això va fer que ningú pogués prendre massa diferències.

L'equip esparraguerí es va carregar ràpid de faltes en el primer quart arran de la forta intensitat defensiva que van posar sobre la pista els homes d'Andrés Joya. La igualtat entre els dos equips a la pista durant el primer quart es va reflectir amb un parcial de 16-15 a favor dels locals.

La defensa dels locals, clau

Al segon quart la gran defensa del conjunt local va ser clar per començar a prendre avantatges que rondaven els 13 punts. Els sitgetans buscaven solucions tan en atac com en defensa per capgirar la dinàmica, però aquestes no arribaven i a la mitja part els locals guanyaven per 38-25.

El tercer quart va començar bé per als esparraguerins però el Sitges va saber aturar l'envestida i gràcies als 20 punts del seu pivot Edu Riu, van mantenir el tipus i van apropar-se a set punts (53-46).

Les tornes havien canviat i els sitgetans van situar-se a dos punts a un minut pel final. Després d'un parell de jugades sense anotar els visitants van empatar però Expósto va situar 67-65.