El pilot de Sant Fruitós de Bages David Checa, amb l'equip francès Yamaha GMT 94 va quedar segon a la Bol d'Or, cursa de 24 de resistència disputada al circuit francès de Paul Ricard on hi va participar juntament amb els seus companys Kenny Foray i Mathieu Gines. El pilot bagenc no va poder revalidar el títol de campió mundial i va haver de conformar-se amb el subcampionat. El seu rival, l'equip francès de Suzuki SERT, format per Dehalle, Masson i Phillippe, era tercer a la prova i així podia obtenir el títol del 2015.

La 79 ena Bol d'Or tenia un mal inici per a l'equip GMT 94 degut a que David Checa queia a la primera volta, i encara que no patia cap lesió, la moto va haver de passar per boxes, perdent deu minuts, que li feia cedir 5 voltes, ocupant el lloc número 55, sent el darrer classificat. L'equip va fer una gran remuntada però no va poder atrapar al guanyador Kawasaki.