L'Artés va començar amb mal peu la nova temporada a la Copa Catalunya grup 2 i és que es va veure sorprès i superat a la seva pista per un Minguella que va demostrar tenir molt més ofici als minuts decisius del partit. El conjunt local va pagar car les pilotes perdudes i els rebots cedits sota la seva cistella. El partit va començar amb un Minguella molt intens que sabia aprofitar molt bé les opcions que els hi donaven els artesencs sota la seva cistella.

Gairebé cada vegada tenien dos o tres opcions de tir i això va fer que al final del primer quart els visitants guanyessin per un còmode 17-24. Al segon quart els bagencs van augmentar el nivell defensiu i l'equip va començar a trobar opcions més clares de llançament. En aquest sentit, l'aportació de Portella i Balaguer va acabar sent determinant. Al descans el partit estava totalment obert (44-45).

Al tercer quart els locals van intentar trencar el partit i de fet van portar el lideratge en el marcador durant la majoria dels minuts. L'equip es trobava còmode sobre el partit i al final d'aquest guanyava per 60-55. La clau de la derrota cal trobar-la amb el parcial de 14-24 que l'Artés va patir al darrer quart. Un cúmul d'errades i algunes decisions arbitrals un xic controvertides van acabar facilitant la victòria dels badalonins.