FC BARCELONA/MANRESA FS

?fc barcelona lassa.

Sahuquillo, Cárdenas, Cols, Parra, Khalid. També Ambròs, Garcia, Juanjo, Nil, Pau, Juanfran, Yeray ?MANRESA FS. Extremera, Saavedra, Naranjo, Álvarez, Lavado. També Gimeno, Hernán, Riera, Paulino, Lora, Youssef, Edgar ?GOLS:1-0 Khalid min 9, 2-0 Nil min. 28, 3-0 Cols min 29, 3-1 Aaron min 30, 3-2 Lavado min 31, 4-2 Nil min 37

El Manresa FS va iniciar la lliga amb derrota a la pista del Barça, en un partit en el qual els bagencs van competir fins el final. En la primera part hi va haver igualtat, però en el minut 9 un error dels visitants el va aprofitar Khalid per posar l'1 a 0. En la segona meitat els locals van fer dos gols més gairebé seguits. A partir d'aquí els bagencs es van posar les piles i van marcar dues dianes per posar-se 3-2. Els manresans van estar buscant l'empat amb insistència, però quan faltaven tres minuts pel final els blaugranes van sentenciar amb el 4-2 definitiu.