La Salle Manresa va iniciar la temporada de Primera Catalana amb una victòria contundent davant el Club Bàsquet Navàs, en un derbi bagenc que es va celebrar al pavelló manresà. En el primer quart, els jugadors dirigits per Joel Romeu van ser superiors i van estar més encertats que els navassencs, i aquesta situació els va permetre arribar al final dels deu primers minuts amb uns còmodes deu punts d'avantatge (20-10). En el segon període els homes del conjunt manresà van mantenir el domini del joc i van aconseguir anotar quatre triples gairebé consecutius per ampliar la diferència fins als 16 punts amb els quals es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la represa, els visitants van sortir a la pista disposats a reduir la renda per tal d'entrar en el partit, però els locals es van mantenir sòlids i van executar una defensa molt efectiva que els va permetre recuperar pilotes i anotar en ràpids contraatacs. D'aquesta manera, es va acabar el tercer quart amb un resultat de 59-39.

En els deu darrers minuts del duel, el tècnic local va donar minuts als jugadors menys habituals, entre ells tres júniors, i en cap moment van veure perillar la victòria davant un Navàs que no es va rendir mai. En la propera jornada, La Salle Manresa visitarà la pista del Riera Cornellà (el proper diumenge a partir de les 17.45 hores), mentre que el CB Navàs rebrà la visita del Ripollet, dissabte a les 19.15 hores.