L'alemany Sebastian Vettel, que és quatre cops campió del món de Fórmula-1, es va imposar ahir en el Gran Premi de Singapur, que era la tretzena prova del mundial, en la qual el líder del mundial, l'anglès Lewis Hamilton (Mercedes) es va veure obligat a abandonar. Això ha permès, tant al propi Vettel com a Rosberg, retallar diferències en la general respecte Hamilton.

Vettel va aconseguir la que és la tercera victòria del curs, que li ha suposat desempatar amb Ayrton Senna com tercer pilot amb més victòries a la F-1. L'alemany en té ara 42, i queda només al darrere de Michael Schumacher (91) i Alain Prost (51). El d'ahir va ser tot just la tercera victòria de Vettel com a pilot de Ferrari.

Carlos Sainz (Toro Rosso) es va classificar en la novena posició i va tornar a estar desafortunat el pilot asturià Fernando Alonso que no va acabar la prova. El segon lloc en la línia de meta al GP de Singapur va ser per al pilot australià de l'equip Red Bull, Daniel Ricciardo; tercer va ser Raikkonen, de Ferrari.