L'Ajuntament de Santpedor va ser l'organitzador, a la plaça Gran, de la 12a Nit de l'Esport, que ha fet un reconeixement a 21 clubs, quatre centres educatius, i a esportistes destacats de la vila. Enguany, el Premi Juga Net ha estat per al CE 2x2 per l'organització de la prova popular Berga-Santpedor, i també per a la Penya Blaugrana, que s'encarrega de la cursa atlètica.

L'alcalde, Xavier Codina, va ser el que va presidir l'acte al costat del regidor de Cultura i d'Educació, Agustí Comas, i de Núria Barba, la regidora d'Esports, que va declarar que "és tot un orgull per al nostre poble tenir aquesta activitat tan elevada". A banda de les entitats que van participar en la festa (21), van recollir els respectius premis el Consell Esportiu del Bages i les escoles La Serreta, Llisach, la Riu d'Or i la llar d'avis Ca l'Arola.

En el capítol de reconeixements especials, es va premiar el judoca Eloi Barrachina, subcampió dels de menys de 66 quilos, i l'atleta Toni Guitó, campió català cadet en marxa atlètica. Pel que als clubs, les mencions especials van ser per al Recreatiu (que ha estat campió de la lliga comarcal i també de Copa president de petanca), per a l'Arc Set (títol mundial, a càrrec de Joan Guirado, de tir de bosc, i per a tot l'equip, pels èxits en lliga catalana de 3D), al CF Santpedor (campió de la Tercera benjamí), i també al Club Handbol (com a guanyador de la lliga aleví).