José Manuel Granadero, dues vegades campió del món de curses de muntanya per seleccions, va guanyar la cinquena edició de la Transenyera, que es va celebrar amb èxit a Castellbell i el Vilar, amb més de 200 corredors inscrits. Granadero va finalitzar amb un temps de 2 hores, 14 minuts i 58 segons per davant de Raül Pérez i Omar Molina. Els participants van poder completar els dos circuits de 23 i 15 quilòmetres respectivament, que van tornar a transcórrer pels corriols de l'entorn de Montserrat, en una jornada en la qual la meteorologia va acompanyar.

La primera classificada de la cursa llarga va ser Maria Ángeles Peña Giménez, mentre que en la curta el triomf va ser per a Yolanda Garcia, seguida de Maria Costa i Maria Méndez. En la curta masculina, la victòria va ser per a Jordi Gallego, per davant de Jordi Conill i Marc Ambròs.

La Transenyera va guardonar de manera simbòlica Jaume Gost, de només 9 anys, que va arribar en primer lloc a la caminada; Rosa Arnau, que després d'una lesió l'any passat en aquesta prova hi va tornar a participar enguany; i Joan Frontera, per la seva trajectòria en l'alpinisme i l'escalada.