El Moià, en categoria benjamí i el Joanenc, en l'aleví, van ser els respectius campions de la primera edició del Vila de Súria de futbol7.

La classificació benjamí va quedar: 1. Moià, 2. Joan XXIII, 3. Cardona, 4. Balsareny, 5. Súria A, 6. La Salle Manresa, 7. Callús, 8. Navarcles, 9. Súria B i 10. Artés. En la final, el Moià va dominar clarament, ja que va superar per 3 a 0 els egarencs del Joan XIII. El millor jugador benjamí, segons les puntuacions dels entrenadors, va ser Miquel Sánchez, del Cardona.

En categoria aleví, l'ordre classificatori va ser: 1. Joanenc, 2. Moià, 3. Súria A, 4. Joan XXIII, 5. La Salle Manresa, 6. Santpedor, 7. Cardona, 8. Súria B, 9. Callús, 10. Navarcles (es va haver de retirar per no disposar de jugadors suficients). La final, jugada entre el Joanenc i el Moià, va acabar amb empat a zero gols, i es va decidir el campió per penals. En aquest apartat, va guanyar el Joanenc. El millor jugador va ser Adrià Puig, del Súria.

A banda de l'èxit esportiu i de públic, va ser molt ben acollida la iniciativa del Súria, amb la col·laboració de Preventol, de donar un esmorzar saludable a tots els participants per tal de fomentar la salut a través de l'esport.