L'arrancada a la lliga del grup 4 de Segona Catalana no ha estat del tot favorable per a dos equips de casa nostra, el Gironella i el Joanenc. Els berguedans de Jordi Pont, amb un punt en tres partits, buscarà demà a casa (16.30 h) el primer triomf de la temporada davant un equip que ha tingut una bona arrancada, el Sabadell Nord. Els vallesans tenen sis punts i es troben a un dels dos capdavanters provisionals, el Cardedeu i el Vic-Riuprimer

El Joanenc d'Albert Bonvehí per la seva part, amb dos empats, ambdós com a local, visita demà el Sant Quirze (12 h), un conjunt que es troba a mitja taula amb quatre punts. També té desplaçament el Sallent. Els de Jordi Capellas, amb quatre punts, seran demà al camp d'una Joventut 25 de Setembre de Rubí (12 h) que ve de Primera Catalana; fins ara ha guanyat dos dels tres partits.

En el grup 5 destaca per sobre dels altres el duel entre el Solsona i l'Organyà que es jugarà demà (16 h) amb molts al·licients. De moment, els urgellencs han iniciat millor la competició i ja tenen cinc punts, per tres dels solsonins, que ja han jugat amb dos dels capdavanters, Alpicat i Mollerussa.