El Baurú brasiler va donar la gran sorpresa en el partit d'anada de la Copa Intercontinental i va vèncer per la mínima (91-90) al vigent campió de l'Eurolliga, el Reial Madrid, que haurà de remuntar en el matx de tornada, que es jugarà avui a partir de les cinc de la tarda, si vol guanyar per cinquena vegada aquest trofeu (les anteriors van ser els anys 1976, 1977, 1978 i 1981).

En els primers instants del partit els locals van dominar, però tot seguit el conjunt dirigit per Pablo Laso es va posar les piles i, de la mà d'un inspirat Gustavo Ayón, va aconseguir acabar el quart inicial amb tres punts de marge (19-22). En el segon període, els brasilers, liderats per l'exjugador de l'NBA Alex Garcia, van clavar un parcial de 8-0, però els madrilenys no van tardar a reaccionar i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat parcial de 30-37.

En la segona meitat el Madrid va anar augmentant l'avantatge, i semblava que sentenciaria el partit amb certa facilitat, però llavors va aparèixer el local Rafael Hettsheimeir (màxim anotador del partit amb un total de 27 punts) per posar el seu equip només tres punts per sota al final del tercer quart. En els deu darrers minuts del duel, el base Ricardo Fischer i l'aler Leo Meindl es van afegir al pivot brasiler, exjugador del Reial Madrid, i van liderar el seu equip cap a un triomf que van aconseguir després d'una cistella de Fischer quan només faltaven quatre segons pel final (91-90).